• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Echipele românești care participă în cupele europene au aflat cine la va arbitra în runda a doua din cadrul grupelor Europa League. Steaua va fi arbitrată de o brigadă din Ucraina, în timp ce Astra de o brigada din Azerbaidjan.

Partida dintre Steaua și Villarreal, din grupa L, va fi condusă la centru de ucraineanul Evgheni Aranovski. Acesta va fi ajutat de Oleksandr Voytyuk, Serhiy Bekker, Anatoliy Abdula, Anatolii Zhabchenko - toți din Ucraina.

Steaua - Villarreal se va disputa joi, 29 septembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Partida va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Partida dintre AS Roma și Astra, din grupa E, va fi condusă la centru de azerul Aliar Aghaiev. Acesta va fi ajutat de Zeynal Zeynalov, Rza Mammadov, Orkhan Mammadov, Rahim Hasanov - toți din Azerbaidjan.

AS Roma - Astra se va disputa joi, 29 sempembrie, de la ora 22:05, pe stadionul Olimpic din Roma. Partida va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

În prima etapă din grupele Europa League atât Steaua, cât și Astra au fost învinse. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-2 pe terenul celor de la Osmanlispor, în timp ce Astra a fost învinsă cu 2-3, pe Arena Națională, de Austria Viena.