• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steliștii se mobilizează înainte de jocul cu Osmanlispor. Pentru Steaua este obligatoriu să câștige partida din această seară pentru a mai păstra șanse de calificare în primăvara europeană. În acest moment roș-albaștrii ocupă ultima poziție în grupa L, cu doar 3 puncte din 4 jocuri.

Adi Popa cere sprijinul fanilor pentru această adevărată finală și-i asigură pe aceștia că el și colegii săi vor lupta până la final pentru calificare. Oficialii clubului se așteaptă ca la ora jocului să fie prezenți pe stadion în jur de 12.000 de spectatori. Până la această oră se vânduseră aproximativ 10.000 de bilete.

”Pentru a ne califica în primăvara europeană trebuie să câștigăm obligatoriu cu Osmanlispor. Mai mult ca oricând, în sezonul acesta, avem nevoie să fiți alături de noi și să credeți până în ultimul minut pentru că și noi vom lupta până la ultima picătură de energie. Ne vedem pe stadion. Forza Steaua!”, a scris Adi Popa, pe contul său de facebook.

”Ne pregătim de Steaua - Osmanlispor. De abia aștept să joc din nou pe Național Arena”, a scris și Rusescu, pe pagina sa de facebook. Alături de acest mesaj, fostul jucător al Stelei a publicat și o fotografie cu doi dintre colegii săi.

Înaintea meciului se va ține și un moment de reculegere în memoria lui Daniel Prodan. Fostul jucător al Stelei a decedat în urmă cu o săptămână în urma unui infarct.

Partida dintre Steaua și Osmanlispor se va disputa în această seară, de la ora 20:00, pe Arena Națională și va fi în format LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.