• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua a obţinut un succes dramatic, 2-1 cu Osmanlispor, în runda a cincea a grupei L din Europa League şi păstrează şanse de calificare în primăvara europeană. Pentru a fi sigură că trece de faza grupelor, echipa lui Laurenţiu Reghecampf trebuie să se impună pe El Madrigal, cu Villarreal.

”La ce ne-a arătat Steaua în repriza a doua, cred că poate să câştige la Villarreal, pentru că atât timp cât Zurich a reuşit să facă un egal, Osmanlispor să învingă acolo, cred că şi Steaua poate să câştige", a spus Nicolae Dică.

Cu Nicolae Dică şi Sorin Paraschiv în lot, în primăvara lui 2005, după ce a eliminat dramatic Valencia, gruparea "roş-albastră" s-a duelat cu "Submarinul Galben". Pe Ghencea a fost 0-0, dar returul din Spania nu a fost de bun augur pentru bucureşteni, care au fost învinşi cu 0-2.

"Va fi foarte greu pentru Steaua, îmi aduc aminte de noi când am mers la Villarreal. Am făcut 0-0 acasă cu ei, ne trebuia victorie, însă nu am reuşit. Ne-au bătut clar, o echipă foarte bună, dar în Europa nu sunt foarte concentraţi anul acesta. Am văzut că sunt pe locul 4 în Spania.

Vor în Champions League probabil. Să stai pe locul 4 în Spania, asta înseamnă că eşti o echipă puternică. E clar că lipsa de concentrare. La valoarea lotului pe care îl are Villarreal, ar trebui în această grupă să se distreze", a spus Sorin Paraschiv.