• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB a făcut o primă repriză modestă în disputa cu elvețienii de la Lugano, una în care Andrei Vlad a încasat două goluri. Gabi Balint a analizat la pauză duelului prestația roș-albaștrilor și a criticat atât prestația jucătorilor roș-albaștri dar și stategia aleasă de Nicolae Dică pentru duelul cu Lugano.

"Mi se pare că e greșit să faci experimente la un meci de genul acesta, să-l tratezi așa, deși aveai prima șansă pentru că ei veneau cu rezervele. De Amorim n-a făcut nimic, ca să joace. Cred că mai mult a fost expus să fie vândut, dacă ar fi făcut un joc bun. Să-i punem în vitrină, să vedem dacă cineva îi vede. Coman a fost pus vârf, dar el în aglomerație nu se descurcă. S-a văzut clar. Ce să facă acolo Coman? Ai atacant și îl lași pe bancă. Parcă văd că Budescu iar zice: Terminați odată cu experimentele!" a declarat Gabi Balint, la Digi Sport Special.

Defensiva roș-albaștrilor a fost și ea aspru criticată de fostul internațional, începând cu portarul Andrei Vlad și continuând cu apărătorii centrali.

"La primul gol, cred că Vlad a greșit. A fost gol de portar acolo, trebuia să o scoată. Trebuia să fie puțin mai avansat. Deși a fost șut bun, cu pământul, era de scos. Defensiva, ce să mai spun. Fundașii centrali s-au întrecut în greșeli. La construcție se greșește ușor" a mai spus Balint.

Fostul atacant al Stelei și al echipei naționale a avut însă cuvinte de laudă pentru formația elvețiană, deși aceasta n-a venit cu cel mai bun "11" la Bucureși. Maghiarul Balint Vecsei, macator al golului doi al lui Lugano, a fost comparat de Gabi Balint cu Van Basten.

"Lugano e de admirat. Golul doi mi-a plăcut extraordinar. A fost acea preluare în careu, pe care doar Van Basten o mai făcea în zilele lui bune. L-a întors pe Larie, ușor, doar din preluare" a încheiat Balint.