• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Astra - Plzen 1-1. Antrenorul campioanei României, Marius Șumudică, s-a declarat mulțumit doar pe jumătate cu egalul de pe teren propriu cu Viktoria Plzen, din etapa a patra a Grupei E din Europa League.

Denis Alibec a fost menajat joi, din cauza unor probleme la genunchi, iar Șumudică spune că Astra ar fi reușit să câștige contra cehilor, dacă l-ar fi avut pe teren. Îi așteaptă revenirea în următoarea etapă de Liga 1, cu Pandurii.

"Sunt mulțumit pe jumătate de rezultatul din seara asta. Am întâlnit o echipă robustă, puternică, mult mai puternică decât noi în duelurile unul contra unul. Îmi felicit jucătorii pentru modul în care au abordat această partidă. Îmi pare rău că nu l-am avut pe Alibec, pentru că, dacă l-am fi avut, eu cred că am fi câștigat. Nu am avut viteză pe faza de atac. Am preferat să închid jocul în a doua repriză, am trecut de la 3-5-2 la 5-4-1, fiindcă am că am avut probleme pe benzi. Suntem la mâna noastră, nu trebuie să pierdem la Viena, ca să menținem șansele de calificare. Sunt mulțumit că am luat 4 puncte din dubla cu Plzen", a declarat Marius Șumudică, la finalul meciului Astra - Plzen 1-1.

"Vom aduce un atacant în locul lui Alibec, Țucudean e prima variantă, dacă rămâne liber de contract. Depinde de șansele noastre la play-off. E o idioțenie că Alibec e accidentat la genunchiul cu probleme. Sper ca duminică să joace cu Pandurii. Dacă Steaua nu mai vrea să-l ia, m-aș bucura. Îi dăm banii înapoi lui Gigi Becali. Dacă nu prindem play-off-ul, îl vindem pe bani mai mulți decât ne-a dat Steaua", a mai spus antrenorul campioanei României.

Următorul meci al Astrei e cel cu Pandurii, din etapa a 15-a a Ligii 1, programat duminică, 6 noiembrie și transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro.