• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Astra va juca cu AS Roma în etapa a doua din grupele Europa League. Giurgiuvenii au plecat în această dimineață spre capitala Italiei și anunță că-și vor vinde scump pielea.

Marius Șumudică este conștient de dificultatea partidei și speră ca Spalletti să folosească mai multe rezerve în partida de joi.

La meciul cu Astra din Europa League, AS Roma îl va sărbători pe Francesco Totti care a împlinit 40 de ani pe 27 septembrie.

"O deplasare grea, mai ales pentru mine, că nu-mi place să zbor, dar mai ales profesional. Întâlnim o forţă a Europei, cu foarte multe vedete. Vom vedea şi componenţa lor, dar m-am uitat şi pe lista celor care au evoluat mai puţin şi sunt jucători consacraţi.

Sunt profesionişti, probabil vor veni şi mulţi spectatori în cinstea lui Totti, e o legendă a clubului. Vor fi şi mulţi români, am înţeles că s-au cerut vreo 3.000 de bilete. Sper să jucăm bine şi să ne ridicăm la nivelul jocului. Ne vom vinde scump pielea", a declarat Marius Şumudică, la Digi Sport Matinal.

Campioana României a pierdut primul joc disputat în grupele Europa League, pe teren propiu. Astra a fost învinsă cu 2-3 de Austria Viena.

Partida dintre AS Roma și Astra se va disputa, joi, 29 septembrie, de la ora 22:05, pe stadionul Olimpic din capitala Italiei și va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.