• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB va juca în etapa a 5-a a grupelor Europa League cu Viktoria Plzen. La sosirea în Cehia, jucătorii antrenați de Nicolae Dică au avut parte de o surpriză. Tănase&co au fost așteptați de fani pentru autografe și fotografii, cel mai solicitat a fost antrenorul echipei.

 

Cu toate astea, cu 24 de ore înainte de startul jocului, în sectorul rezervat oaspeților se vânduseră doar 9 bilete. Totuși, cei de la FCSB sunt convinși că vor fi susținuți de mai mulți români.

În altă ordine de idei, Dică este hotărât asupra echipei de start pe care o va trimite în teren, iar Becali a dezvăluit-o la TV. Tehnicianul de 37 de ani a pregătit câteva mutări surpriză și va menaja mai mulți jucători. Pe lângă Pintilii, Teixeira, Momcilovic și Benzar, lăsați acasă, antrenorul roș-albaștrilor nu-i va folosi din primul minut nici pe Budescu și Tănase.

Partida dintre Viktoria Plzen și FCSB se va disputa joi, 23 noiembrie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT