• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gabriel Tamaş, autorul golului victoriei Stelei în partida cu Osmanlispor (2-1), a declarat că nu a văzut când mingea lovită de el cu capul a intrat în poartă şi că îşi duce aminte doar momentul în care se bucurau colegii săi.

"Nu îmi aduc aminte ultimul meu gol cu capul într-un meci oficial. Eu nici nu am văzut când a intrat în poartă, ştiu că se bucurau alţii pe lângă mine. Nu prea sunt eu om de gol. De când am venit la Steaua am dat două goluri şi sunt fericit. Sper să o ţin tot aşa. Dar şi portarul poate să marcheze din fază fixă.

Oricum, nu doar Gabi Tamaş a jucat azi. În a doua repriză am jucat bine toţi, s-a văzut o altă atidudine faţă de prima parte şi până la sfârşit am câştigat. Probabil că am abordat meciul în prima repriză cu puţină frică ţinând cont de rezultatul din tur. Dar la pauză ne-am zis că în cel mai rău caz în repriza a doua mai luăm un gol. Nu mai aveam nimic de pierdut şi am zis să atacăm, să punem piciorul şi să vedem ce o să iasă", a spus Tamaş.

Fundaşul susţine că Steaua a trecut "un hop" şi mai are unul, în meciul cu Villarreal, pentru a se califica în primăvara europeană. "Înainte de acest meci trebuia să câştigăm două meciuri ca să ne calificăm. Am învins azi şi am trecut un hop, urmează al doilea. Mergem la Villarreal să ne jucăm şansa", a adăugat Gabriel Tamaş.

Clasamentul grupei L