• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a pierdut meciul de debut în noul sezon de Europa League. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut cu 0-2 în fața celor de la Osmanlispor.

După o primă repriză foarte bună, încheiată la egalitate, scor 0-0, în repriza secundă Steaua nu a putut face față atacurilor venite din partea turcilor. Roș-albaștrii au rămas în 10 jucători în finalul primei reprize după un gest nesportiv al lui Gabi Enache, care a fost eliminat.

Gabi Tamaș și-a cerut scuze colegilor săi pentru că a provocat penalty-ul din care turcii au deschis scorul și consideră că Steaua putea scoate un rezultat bun dacă Enache nu ar fi fost eliminat.

”Am alergat foarte mult în repriza a doua, după ce a ieșit Enache. S-a cunoscut că am jucat cu un om în minus, le-am dat puțin mai multe spații. Poate trebuia să abordăm și repriza secundă cum am abordat prima parte, chiar dacă eram cu un om în minus.

Cu totii ați văzut că am jucat bine în prima repriza, am fi putut scoate un rezultat bun, dar în 10 oameni este dificil să reziști și să scoți 0-0. Penalty-ul face parte din joc. Îmi cer scuze colegilor, am făcut un efort foarte mare, am alergat mult, se mai întâmplă. E de abia primul meci, nu putem vorbi de calificare”, a declarat Gabi Tamaș, la Sport.ro, la finalul meciului Osmanlispor - Steaua 2-0.

Sursa foto: twitter.com/EuropaLeague