• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gabi Tamaş va fi folosit în banda dreaptă de Reghecampf la Zurich, în meciul decisiv pentru roş-albaştri în perspectiva calificării în primăvară.

În condiţiile în care Enache e încă suspendat, după cartonaşul roşu primit cu Osmanlispor, iar Jakolis este prea ofensiv, staff-ul tehnic a decis ca jucătorul care a înscris golul etapei la Iaşi să fie din nou utilizat în bandă.

"Tamaş e cam singura soluţie pentru banda dreaptă pentru Zurich. Avem nevoie de talie, trebuie să fim atenţi la fazele fixe. Va fi un meci de luptă, trebuie să fim pregătiţi", a spus tehnicianul Stelei, la Fotbal Club.

Aşa ar putea arăta Steaua la Zurich

Niță - Tamaș, Toșca, Moke, Momcilovic - Pintilii, Muniru (Bourceanu) - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic

Becali i-a micşorat amenda lui Tamaş, care ar fi venit băut la un antrenament şi ar fi lipsit la un altul (conform spuselor patronului) de la 50.000 de euro, la numai 5000 de euro. Reghe a vorbit pe marginea subiectului, exprimându-şi speranţa că apărătorul nu se va mai expune în viitor.

"Eu nu am observat că Tamaş a mirosit a băutură la antrenament. Dacă aşa v-a spus patronul, aşa o fi, însă eu nu pot să confirm. Eu am purtat o discuţie cu Gabi şi sunt sigur că a înţeles mesajul nostru. El e un băiat foarte sensibil, ţin foarte mult la el şi sper să nu mai aibă un asemenea episod cât timp mai colaborăm", a mai spus Reghe.