• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steaua are un singur punct după primele două etape din Grupa L a Europa League și trebuie să adune cât mai multe puncte din ”dubla” cu Zurich dacă vrea calificarea în primăvara europeană.

Gabi Tamaș (32 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei din acest sezon, nu este de acord cu cei care susțin teoria că meciul cu elvețienii va fi foarte ușor, pentru că aceștia evoluează acum în liga a doua.

”Nu contează cu cine jucăm, noi trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm. Dacă vrem primăvara europeană, atunci trebuie să învingem în meciul cu Zurich.

Nu vom intra pe teren cu gândul de a nu primi gol în primul rând. Nu, vom intra deciși să marcăm, dar trebuie să fim corecți și să spunem că ei sunt favoriți.

Aici trebuie punctat. Noi avem un punct, ei au trei. Trebuie să realizăm chestia asta, să ne gândim bine, să dormim bine la noapte și să ne gândim la faptul că ei au două puncte peste noi. Trebuie să demonstrăm pe teren că suntem mai buni. Până una-alta, ei au învins pe Osmanlispor, noi am pierdut cu Osmanlispor”, a spus Tamaș

În condițiile enunțate, fundașul polivalent a spus că el și-ar dori două rezultate din trei contra elvețienilor.

”Sincer, eu îmi doresc să nu pierdem, mai ales că mai sunt meciuri până la final. Este normal să ne dorim o victorie, dar până la urmă important va fi să nu pierdem”, a mai spus Tamaș la conferința oficială de dinaintea partidei, programată joi, 20 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, meci care va fi transmis în format LIVE TEXT pe digisport.ro.