• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua - Osmanlispor 2-1. Gabi Tamaş a marcat golul victoriei steliste, în minutul 86 şi păstrează intacte şansele vicecampionilor de a trece de grupele Europa League. Fundaşul lui Reghecampf a dezvăluit ce tactică au pus repede la punct jucătorii, după o primă repriză foarte slabă.

"- Dacă nu era Gabi Tamaş intra Steaua în vacanţă mai devreme în Europa?

- Ai specificat la sfârşit. Nu intra în vacanţă, că mai avem meciuri de campionat. Nu doar Gabi Tamaş a jucat astăzi. Aţi văzut a doua repriză că am jucat cu toţii, a fost altă atitudine după prima repriză şi până la sfârşit am câştigat.

Noi trebuia să batem două meciuri, să ne calificăm. Am bătut unul, am trecut un hop. Urmează al doilea. Mergem acolo şi ne jucăm şansa.

Probabil am abordat meciul de la început cu puţină frică, ţinând cont de rezultatul din tur şi la pauză eram conduşi cu 0-1. Am zis că nu mai avem nimic de pierdut, decât, în cel mai rău caz am putea să mai luăm un gol. Normal că ne motivăm între noi, nu am mai avut nimic de pierdut şi am vorbit cu toţii în vestiar. Am zis hai să atacăm, să punem piciorul şi până la urmă vedem ce va ieşi", a comentat fundaşul de 33 de ani.

VIDEO Toate golurile din meciul Steaua - Osmanlispor