• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Osmanlispor a sosit la Bucureşti cu gândul la calificare, un eventual succes în faţa Stelei garantându-le prezenţa în primăvara europeană independent de rezultatul partidei Zurich - Villarreal.

În tur, turcii au avut o misiune uşoară, însă victoria a fost facilitată şi de gafa lui Enache, care a fost eliminat. Acum, lucrurile stau diferit, mai ales că Steaua se agaţă de această partidă cu toată forţa, în condiţiile în care reprezintă ultimul tren pentru a spera la o calificare în "16-imi".

Într-un interviu acordat presei din Turcia, Mustafa Akcay, tehnicianul lui Osmanlispor, a vorbit despre forţa roş-albaştrilor şi de faptul că aceştia vor fi extrem de motivaţi având în vedere miza partidei.

"Steaua are staruri care joacă la echipa naţională, astfel că misiunea noastră nu e deloc uşoară. Peste echipa adversă meciul e o adevărată finală, dar ne vom folosi de toată puterea noastră pentru a da o replică pe măsură", a spus Mustafa Akcay, conform haberler.com.

Steaua - Osmanlispor e joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.


Au mai rămas de jucat

Azi
STEAUA - Osmanlispor (20:00)
Zurich - Villarreal (20:00)

Joi, 8 decembrie
Osmanlispor - Zurich (18:00)
Villarreal - STEAUA (18:00)