• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Osmanlispor a sosit la Bucureşti cu gândul la calificare, un eventual succes în faţa Stelei garantându-le prezenţa în primăvara europeană independent de rezultatul partidei Zurich - Villarreal.

În tur, turcii au avut o misiune uşoară, însă victoria a fost facilitată şi de gafa lui Enache, care a fost eliminat. Acum, lucrurile stau diferit, mai ales că Steaua se agaţă de această partidă cu toată forţa, în condiţiile în care reprezintă ultimul tren pentru a spera la o calificare în "16-imi".

Într-un interviu acordat presei din Turcia, Mustafa Akcay, tehnicianul lui Osmanlispor, a vorbit despre forţa roş-albaştrilor şi de faptul că aceştia vor fi extrem de motivaţi având în vedere miza partidei.

"Steaua are staruri care joacă la echipa naţională, astfel că misiunea noastră nu e deloc uşoară. Peste echipa adversă meciul e o adevărată finală, dar ne vom folosi de toată puterea noastră pentru a da o replică pe măsură", a spus Mustafa Akcay, conform haberler.com.

Steaua - Osmanlispor e joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.


Au mai rămas de jucat

Azi
STEAUA - Osmanlispor (20:00)
Zurich - Villarreal (20:00)

Joi, 8 decembrie
Osmanlispor - Zurich (18:00)
Villarreal - STEAUA (18:00)