• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

UEFA anunţă măsuri dure atât pentru Lyon, cât şi pentru Beşiktaş, după ce partida de aseară, din manşa tur a sferturilor Europa League, a fost decalată cu aproximativ 45 de minute ca urmare a incidentelor din tribune.

Forul continental are toleranţă "0" pentru astfel de episoade şi a anunţat că îi va judeca pe francezi pentru faptul că nu au făcut un control corporal corespunzător, permiţându-le turcilor să intre cu materiale pirotehnice, pentru pătrunderea suporterilor pe gazon şi alte lucruri care ţin de securitatea unui meci de fotbal. De partea cealaltă, turcii vor fi judecaţi pentru turbulenţele provocate de fani: aprinderea de torţe, aruncarea de obiecte spre suporterii din Hexagon şi provocarea permanentă a rivalilor.

 

Până la luarea unor decizii finale în privinţa sancţiunilor, cele două părţi şi UEFA discută despre posibilitatea ca în retur, pe 20 aprilie, francezii să nu facă deplasarea la Istanbul. În trecut, oraşul turc a fost teatrul unor evenimente sângeroase, iar în contextul actual se consideră că riscul ar fi prea mare.

Lyon - Beşiktaş s-a terminat pe teren 2-1, după ce turcii au condus în deplasare până în minutul 83.