Liverpool v Atalanta, UEFA Europa League, Quarter Final, First Leg, Football, Anfield, Liverpool, UK - 11 Apr 2024
Galerie Foto A căzut ”fortăreața” Anfield: Liverpool, umilită de Atalanta!
UEFA Europa League Trophy Tour With John O Shea, Aviva Stadium, Dublin 16/4/2024 A view of the Europa League Trophy A vi
Știm semifinalele UEFA Europa League: AC Milan și Liverpool au fost eliminate!
Gigi Becali a făcut anunțul! Când revine pe stadion conducătorul de la FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Plzen i-a întins o mână Astrei, Stanciu și Chipciu au înscris. Rezultatele serii în Europa League şi echipele calificate

07.12.2016, 21:02

UPDATE ORA 00:00 Cu Ovidiu Hoban titular la oaspeți, partida dintre Southampton și Hapoel Beer-Sheva s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri au venit în repriza secundă, prin Buzaglo și van Dijk.

europa league
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Scorul însă nu i-a ajutat pe englezi, care au termină astfel grupa pe locul trei, cu două puncte mai mult decât Inter, care la rândul ei a învins-o pe Sparta Praga, scor 2-1. Mai departe merg cehii și Hapoel Beer-Sheva.

Deși a învins echipa de pe primul loc, scor 2-0, Salzburg a terminat grupa I pe locul trei. Aceeași soartă a împărțit-o și Nice, care deși a trecut cu 2-1 de Krasnodar, a terminat pe ultimul loc.

Ajax Amsterdam și Celta Vigo au terminat grupa G pe primele două poziții. Olandezii le-au dat o mână spaniolilor și au remizat 1-1 cu Standard, în timp ce Celta și-a câștigat punctele pe terenul lui Panathinaikos, într-un meci încheiat 0-2.

Grupa K 
Southampton - Hapoel Beer-Sheva 1-1 (van Dijk Min. 90+1 / Buzaglo Min. 79) VIDEO
Internazionale Milano - Sparta Praga 2-1 (Eder Min. 23, Min. 90 / Marecek Min. 54) VIDEO


Grupa I 
Nice - Krasnodar 2-1 (Bosetti Min. 64, Le Marchand Min. 77 / Smolov Min. 52) VIDEO

Salzburg - Schalke 04 2-0 (Schlager Min. 22, Radosevic Min. 90+4) VIDEO

Grupa G 
Panathinaikos - Celta Vigo 0-2 (Guidetti Min. 4, Orellana Min. 76) VIDEO
Standard Liege - Ajax Amsterdam 1-1 (Raman Min. 85 / El-Ghazi Min. 27) VIDEO


UPDATE ORA 22:00

Fenerbahce și Manchester United sunt câștigătoarele grupei A, după ce ambele formații au câștigat în deplasare. Dacă turcii au trecut la limită, scor 1-0, pe terenul lui Feyernood, ”diavolii” s-au impus, scor 2-0, cu Zorya.

APOEL a terminat pe primul loc în grupa B, după ce a câștigat cu 2-0 pe teren propriu cu Olympiacos. Chiar dacă s-a impus fără probleme pe teren propriu cu Astana, scor 3-0, Young Boys nu prinde 16-imile Europa League.

Alex Chipciu și Nicușor Stanciu au înscris pentru Anderlecht, dar francezii de la Saint Etienne au reușit să întoarcă rezultatul. Chiar și așa, cele două formații merg mai departe în primăvara europeană.

Zenitul lui Mircea Lucescu a pierdut pe terenul lui Alkmaar, scor, 2-3, dar cum rușii erau deja calificați, cele două formații merg mai departe în 16-imi.

În grupa Astrei, Viktoria Plzen a trăit un meci nebun pe teren propriu cu Austria Viena. Cu un om mai puțin pe teren, după eliminarea lui Hejda, austriecii s-au distanțat pe tabelă prin reușitele lui Holzhauser și Rotpuller. Plzen a câștigat cu 3-2, după ce Horava și Duris - de două ori și-au trecut numele pe tabelă, iar rezultatul a ajutat-o pe Astra să prindă primăvara europeană.

În grupa F, Bilbao este sigură de 16-imi, în timp ce partida dintre Sassuolo și Genk a fost amânată. 


Grupa F

Sassuolo - Genk (amânat)
Rapid Viena - Athletic Bilbao 1-1 (Joelinton Min. 72 / Saborit Min. 84) VIDEO

Grupa E
Astra Giurgiu - AS Roma 0-0
Viktoria Plzen - Austria Viena 3-2 (Hejda - eliminare Min. 19, Horava Min. 44, Duris Min. 72, Min. 84 / Holzhauser Min. 19, Rotpuller Min. 40) VIDEO

Grupa D 
Maccabi Tel-Aviv - Dundalk 2-1 (Ben Haim Min. 21, Dasa - Autogol Min. 27, Micha Min. 38) VIDEO
AZ Alkmaar - Zenit St. Petersburg 3-2 (Reinstra Min. 7, Haps Min. 43, Tankovic Min. 68 / Giuliano Min. 58, Wuitens - autogol Min. 81) VIDEO

Grupa C
Anderlecht Bruxelles - Saint-Etienne 2-3 (Chipciu Min. 21, Stanciu Min. 31 / Soderlund Min. 62, Min. 67, Monnet-Paquet Min. 73) VIDEO
Mainz - Gabala 2-0 (Hack Min. 30, De Blasis Min. 40) VIDEO

Grupa B
APOEL Nicosia - Olympiacos Pireu 2-0 (Soteriou Min. 19, Camargo Min. 83) VIDEO
Young Boys Berna - Astana 3-0 (Frey Min. 63, Hoarau Min. 67, Schick Min. 71) VIDEO

Grupa A
Zorya Luhansk - Manchester United 0-2 (Mkhitaryan Min. 48, Ibrahimovic Min. 88) VIDEO
Feyenoord - Fenerbahce 0-1 (Sow Min. 22) VIDEO


UPDATE ORA 20:00

În grupa Stelei, Osmanlispor s-a impus pe teren propriu cu FC Zurich. Primul gol a venit după 73 de minute de joc, când Maher i-a pasat decisiv lui Delarge. Cinci minute mai târziu, la gazde a intrat și Raul Rusescu, fostul fotbalist al roș-albaștrilor. Kilicaslan a închis tabela în finalul partidei, din pasa lui Umar. Turcii au reușit să încheie grupa L pe prima poziție cu 10 puncte strânse.

Șahtior Donețk a încheiat faza grupelor cu victorii pe linie. Deja calificată, fosta echipă a antrenorului român Mircea Lucescu a câștigat fără emoții pe terenul lui Braga, scor 4-2. În celălalt meci al grupei H, Gent a reușit să se impună pe terenul lui Konyaspor în ultimul minut al prelungirilor, și merge mai departe în primăvara europeană.

Echipa lui Ciprian Tătărușanu a încheiat grupa J pe prima poziție după ce Fiorentina a câștigat, scor 2-1, pe terenul lui Qarabag. Cu fostul stelist integralist între buturi, italienii s-au impus prin golurile lui Vecino și Chiesa, în timp ce pentru gazde a marcat Reynaldo. PAOK merge și ea în primăvara europeană, după ce a învins pe teren propriu pe Liberec, scor 2-0.


Grupa L

Villarreal - Steaua 2-1 (Sansone Min. 16, Trigueros Min. 88 / Achim Min. 55) VIDEO
Osmanlispor - FC Zurich 2-0 (Delarge Min. 73, Kilicaslan Min. 89) VIDEO

Grupa J

PAOK - Liberec 2-0 (Rodrigues Min. 29, Pelkas Min. 67) VIDEO
Qarabag - Fiorentina 1-2 (Reynaldo Min. 73 / Vecino Min. 60, Chiesa Min. 76) VIDEO

Grupa H

Braga - Șahtior Donețk 2-4 (Stojiljkovic Min. 43, Vukcevic Min. 89 / Kryvtsov Min. 22, Min. 62, Taison Min. 39, Min. 66) VIDEO
Konyaspor - Gent 0-1 (Coulibaly Min. 90+4) 


Etapa a 6-a pune capăt grupelor Europa League și anului 2016 în competițiile continentale. Steaua și Astra joacă adevărate "finale" pentru calificarea în fazele eliminatorii, dar mai sunt și alți 8 români angrenați în cea de-a doua întrecere fotbalistică a continentului.

Cel mai probabil, foștii steliști Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu vor fi titulari la Anderlecht (deja calificată), la meciul cu Saint-Etienne. VIDEO Kortrijk - Anderlecht 1-3. Primul vine după un meci de campionat în care a marcat un gol frumos și a suferit prima eliminare a carierei, iar cel de-al doilea a intrat în repriza a doua, revenit după o accidentare.

Portarul Ciprian Tătărușanu e prima opțiune pentru Fiorentina, care însă l-a lăsat pe bancă în etapa a 5-a, după ce apărase în primele 4 meciuri. În această ultimă rundă, italienii se deplasează pe terenul lui Qarabag și au nevoie de cel puțin un punct pentru a nu avea nicio emoție în privința calificării. La Fiorentina, Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista UEFA în acest sezon.

În grupa Stelei, Raul Rusescu e și el anunțat titular pentru Osmanlispor, împotriva lui FC Zurich. Fostul golgheter al Ligii 1 a anunțat, cu o zi înaintea meciului, că nu se întoarce la Steaua și că e foarte aproape de o prelungire a contractului cu turcii.

Ovidiu Hoban a fost titular în 4 dintre cele 5 etape de până acum la Hapoel Beer-Sheva și are șanse mari să joace și astăzi, cu Southampton, acolo unde Florin Gardoș este în continuare în revenire de formă și e folosit în meciurile echipei U23, până va fi din nou disponibil și pentru prima echipă. Ioan Hora are și el șanse să joace pentru Konyaspor, în fața belgienilor de la Gent, într-un meci fără miză pentru turci, deja eliminați.

În acest sezon, Mircea Lucescu este singurul român care antrenează o echipă străină în cupele europene. Sub comanda sa, Zenit St. Petersburg are al treilea atac din Europa League, cu 15 goluri marcate și era sigură de calificarea de pe primul loc încă din etapa trecută. În acest moment, are de 3 ori mai multe puncte decât următoarea clasată (15, față de cele 5 ale lui Alkmaar). În privința golurilor marcate, deasupra rușilor se mai află doar AS Roma (16 reușite) și Șahtior Donețk, tocmai fosta echipă a antrenorului român (17 reușite).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: europa league , video europa league , europa league digi sport , program europa league , astra steaua , video europa league digi sport , romani europa , stanciu chipciu , stanciu chipciu anderlecht europa league , astra steaua europa league , tatarusanu europa , stanciu europa league , chipciu europa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce se va întâmpla în Ucraina peste o lună. Șeful spionajului ucrainean avertizează: Nu va fi Armaghedon, dar va fi o situație dificilă
Ce se va întâmpla în Ucraina peste o lună. Șeful spionajului ucrainean avertizează: Nu va fi Armaghedon, dar va fi o situație dificilă

Șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a declarat că Ucraina este aproape de a se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

Au apărut imaginile! Tehnologia a dat verdictul la cea mai controversată fază din Real Madrid - Barcelona
gol-barca4
”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Gigi Becali a spus numele jucătorului căruia îi plătește "salariu degeaba" de 3 ani la FCSB
gigi
Recomandările redacției
Gigi Becali a făcut anunțul! Când revine pe stadion conducătorul de la FCSB

Ciprian Marica a numit jucătorul din SuperLiga care ”nu ar trebui să lipsească de la EURO 2024”
marica
Surpriză! Xavi, tentat să rămână la FC Barcelona. Gestul care l-a dat de gol
xavi
Așa ar arăta traseul FCSB-ului în preliminariile UEFA Champions League! O variantă abordabilă și una ”horror”
The ball with the champions league logo during the Uefa champions league match between SSC Napoli vs Braga at the Diego
Citește și
Mesajul lui Jurgen Klopp, la ultimul meci european ca antrenor al lui Liverpool: ”Este o nebunie!”
Atalanta BC v Liverpool FC - UEFA Europa League Jurgen Klopp, head coach of Liverpool FC, gestures towards fans of Atala
Florin Maxim se gândește la Europa League: "Aici se vor schimba lucrurile!"
UEFA Europa League: Feyenoord v AS Roma Rotterdam - The Europa League logo during the 1st leg of the UEFA Europa League
La sfârșitul anilor '80, Lisa Rinna cucerea lumea cu frumusețea ei naturală. Azi este de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice
La sfârșitul anilor '80, Lisa Rinna cucerea lumea cu frumusețea ei naturală. Azi este de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice
”Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență! Cum a păcălit moartea
”Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență! Cum a păcălit moartea
Informații noi despre George Pușcaș! Când va fi operat și ce șanse are să prindă EURO 2024: ”Suntem toți în alertă!”
Informații noi despre George Pușcaș! Când va fi operat și ce șanse are să prindă EURO 2024: ”Suntem toți în alertă!”
Meg Ryan, două apariții într-o zi, la proiecția noului ei film, după 8 ani de pauză. Și-a lăsat la vedere tatuajul care-i amintește să se bucure de viață
Meg Ryan, două apariții într-o zi, la proiecția noului ei film, după 8 ani de pauză. Și-a lăsat la vedere tatuajul care-i amintește să se bucure de viață
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
Luptă în 4 pentru cupele europene. Cine are cele mai mari șanse să prindă o poziție în Conference League
Luptă în 4 pentru cupele europene. Cine are cele mai mari șanse să prindă o poziție în Conference League
Recunoașteți personajul? Iubitul actor căruia un diagnostic greșit i-a distrus viața. A avut 5 soții
Recunoașteți personajul? Iubitul actor căruia un diagnostic greșit i-a distrus viața. A avut 5 soții
Petre Ţuţea, românul anapoda: ”Am suferit 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi"
Petre Ţuţea, românul anapoda: ”Am suferit 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Explicațiile lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a fost umilită de Atalanta în Europa League
Liverpool v Atalanta, UEFA Europa League, Quarter Final, First Leg, Football, Anfield, Liverpool, UK - 11 Apr 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”