• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo așteaptă peste 30.000 de oameni la marele meci cu Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League. Printre ei va fi și un suporter al roș-albilor din județul Iași, care va avea șansa să urmărească în premieră un meci al favoriților, la București.

Cu o situație financiară mai puțin bună, Ștefan Băbuță regreta că nu poate să vină la duelul cu Bilbao, de joi seara, deoarece nu dispune de banii necesari.

Impresionat de situație, un alt fan dinamovist i-a sărit imediat în ajutor, oferindu-se să-i plătească lui Ștefan atât biletul la meci, cât și drumul cu trenul de la Iași, dus-întors.

"Respect! Împreună suntem mai puternici", a fost reacția suporterilor de pe pagina de facebook "Dinamoviști Adevărați", unde a fost făcută captura.

"Sunt vândute 21.800 din 53.000. Vor intra toți cei care vor cu adevărat să susțină Dinamo Bucureşti!

Găsiți bilete până la ora meciului", este anunțul făcut azi de Peluza Cătălin Hîldan, care pregătește o nouă coregrafie de vis, la revenirea în Europa.

Meciul dintre Dinamo și Athletic Bilbao programat joi, 27 iulie, de la 20:30, pe ”Arena Naţională” va putea fi urmărit pe site-ul digisport.ro în format LIVE TEXT.