• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nicolae Dică a primit o veste proastă din partea staff-ului medical de la FCSB. Planificase revenirea pe teren a lui Romario Benzar la meciul de joi, cu Viktoria Plzen, dar fundașul dreapta a suferit o recidivă la ruptura musculară suferită la meciul cu Hapoel Be'er Sheva din a doua etapă a Grupei G din Europa League.

Becali a dezvăluit că Pintilii și Teixeira rămân în afara lotului roș-albaștrilor pentru meciul din Cehia. Lor li se alătură și Romario Benzar, forțat să rămână la București din cauză că s-a accidentat din nou, după revenirea la antrenamente.

"Pe Benzar sâmbătă sau duminică o să îl am la antrenament cu echipa. Va fi în lot pentru confruntarea cu Plzen, din Europa League", spunea Dică, joia trecută.

Fundașul dreapta are nevoie acum de două săptămâni să se recupereze, iar roș-albaștrii nu vor să riște și să îi grăbească revenirea, în speranța că va prinde finalul de an.

1,2 milioane de euro a costat în total transferul lui Romario Benzar de la Viitorul la FCSB: 700.000 de euro în prima fază, plus 500.000 de euro pentru răscumpărarea celor 20 de procente păstrate de campioni dintr-un viitor transfer.