• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Campioana României vrea să iasă cu fruntea sus din cupele europene.

Viitorul a plecat la Salzburg pentru meciul retur din playoff-ul Europa League, iar jucătorii lui Gică Hagi spera să pună punct în Austria crizei de rezultate. În turul de la Ovidiu, Salzburg s-a impus cu 3-1.

"E foarte greu, dar nu imposibil, am avut mai multe meciuri în care am jucat bine, am dominat şi din păcate nu ne-a ieşit victoria. Ar fi timpul să iasă şi prima, vom merge până la ultima şansă. Trebuie să mergem să jucăm", a declarat Eric de Oliveira.

"E important pentru noi, mai ales pentru cei mai tineri, că avem oportunitatea să jucăm acest meci. Important este să jucăm cât mai bine", a spus şi Tudor Băluţă.

Viitorul a marcat un singur gol în ultimele şapte meciuri disputate în toate competiţiile, în care a obţinut doar două egaluri.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT