• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho are probleme serioase în apărare, cu două săptămâni înaintea primului meci al lui Manchester United cu Anderlecht, din sferturile de finală ale Europa League. "Diavolii" i-au pierdut pe termen lung pe fundașii Chris Smalling şi Phil Jones, după cum anunță tehnicianul portughez.

Așa-numitul "virus FIFA" a lovit gruparea de pe Old Trafford într-un moment important al sezonului. Cei doi s-au întors accidentați de la lotul naționalei Angliei, fără să fi jucat în singurul meci oficial din acest an, câștigat cu 2-0 în fața Lituaniei (VIDEO)

Jones (25 de ani) s-a accidentat la degetul mare de la un picior, în timp ce Smalling (27 de ani) are probleme la piciorul drept. Ironia face ca forfaitul primului să apară în urma unui contact la antrenament cu cel de-al doilea, care a părăsit la rândul său echipa naţională două zile mai târziu, după ce a jucat 84 de minute în amicalul de gală cu Germania. 

"Clar, pentru cei doi englezi, va exista o lungă absenţă cauzată de accidentări", a declarat Mourinho, care nu ştie când îl va avea la dispoziție şi pe mijlocaşul Paul Pogba.

În ce-l priveşte pe Paul Pogba, acesta s-a accidentat la coapsă în Europa League, chiar înainte de pauza internaţională. Indisponibilitatea sa iniţială era estimată atunci de Federaţia franceză de fotbal la 15 zile.

Din cauza acestor accidentări, Smalling şi Jones ar urma să rateze meciurile din sferturile de finală ale Europa League împotriva lui Anderlecht Bruxelles, echipa lui Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu. Manşa tur va avea loc pe 13 aprilie, în Belgia, iar returul, o săptămână mai târziu. Cei doi români vor avea șansa de a profita de cele două absențe importante din apărarea "diavolilor".