• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

FCSB o va întâlni pe Viktoria Plzen în drumul spre grupele UEFA Champions League, în timp ce Dinamo a avut ghinion și va da peste Athletic Bilbao în tentativa de a ajunge în grupele UEFA Europa League.

În aceeași situație este și CS Universitatea Craiova, oltenii urmând să o întâlnească pe AC Milan.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Ianis Zicu a vorbit despre șansa pe care FCSB o are la tragerile la sorți, aducându-și aminte de episoadele din cantonamentul lui Dinamo.

"FCSB, Viitorul, Astra și, sper ca una dintre Dinamo și Craiova, să se califice. Eu, când eram la Dinamo, și vedeam tragerile sorți, spuneam că Steaua are noroc. Aruncam cu toate chestiile pe acolo la Săftica. Ei picau cu echipe din estul Europei, iar noi cu formații puternice din vest", și-a adus aminte Zicu.

Astra și Viitorul au șanse însă destul de mari să se califice mai departe în Europa. Dacă trece de Zira, Astra o va întâlni pe Oleksandriya (Ucraina), în turul 3 preliminar al Europa League, în timp ce echipa lui Gică Hagi are o dublă cu APOEL Nicosia, în turul 3 preliminar din UEFA Champions League.