• TENIS - MIAMI OPEN: Federer - Bautista (în direct la Digi Sport 2, în jurul orei 00:00)
  • CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Craiova-Dinamo, miercuri, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

 

 

Manchester United a fost învinsă pe terenul lui Fenerbahce în partida din grupele UEFA Europa League și Zlatan Ibrahimovic a mai bifat încă un meci fără gol marcat în tricoul "diavolilor". Suedezul a fost însă protagonistul unor momente după care a fost criticat destul de dur.

Ţinut doar rezervă de Mourinho, Ibrahimovic a fost trimis pe teren în locul accidentatului Pogba, însă suedezul n-a fost în apele sale. Zlatan a făcut o criză de nervi și i-a pus o mână în gât lui Simon Kjaer. Apărătorul danez nu a ripostat pe teren, însă l-a criticat dur pe suedez în presa din Anglia.

"Sincer să fiu, n-am auzit ce a spus în acele clipe, însă nu era deloc fericit. Oricum, așa se comportă el când e pe teren. Este genul de jucător arogant, care mereu se umflă în pene. Așa joacă el fotbal. Eu am încercat să-i fac un marcaj cât mai bun și să nu-i ofer spațiu pentru că este un jucător valoros. Aceste întâmplări fac parte din fotbal și nu le iau prea mult în serios. Nu e prima dată când joc împotriva lui, așa că știu cum reacționează" a declarat Simon Kjaer în presa din Anglia.

După conflictul cu Simon Kjaer, arbitrul Milorad Mazic a încercat să îl calmeze, luându-l de mână. Imediat, vârful a reacţionat, dându-i braţul la o parte centralului. Întâmplarea ne-a adus aminte de un alt episod celebru, petrecut pe vremea când Ibra evolua pentru PSG.

Sursa foto: dailymail.co.uk