• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gabriel Enache a fost supendat trei etape de către UEFA, după eliminarea din meciul cu Osmanlispor, iar Laurenţiu Reghecampf, care deja se confruntă cu mari probleme de lot, are acum un alt motiv de îngrijorare.

Totuşi, oficialii stelişti nu au fost luaţi prin surprindere de decizia forului european, susţine preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală.

"Ne aşteptam să fie trei meciuri, pentru că am mai avut o situaţie asemănătoare cu Kapetanos. Ştim că e cel puţin trei etape. E o pierdere mare, era folosit titular, însă acum asta e situaţia", a declarat Argăseală.

Fostul jucător al Astrei a efectuat deja o etapă de suspendare la meciul cu Villarreal, încheiat la egalitate, scor 1-1, şi va rata şi dubla cu elveţienii de la FC Zurich.

Un alt jucător pe care Steaua nu se va putea baza în perioada următoare este Florin Tănase. Internaţionalul de tineret va fi oprat la genunchi în Italia şi riscă să nu mai joace în acest sezon.

"Din păcate pentru noi, trebuie să se opereze. O s-o facă mâine. El trebuie să meargă mai departe şi după recuperare să devină un jucător pe care să ne bazăm", a precizat preşedintele vicecampioanei.