• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FCSB a pierdut meciul cu Viktoria Plzen, scor 0-2, primul eşec în grupa G din Europa League pentru echipa lui Nicolae Dică, iar Constantin Budescu a acuzat arbitrajul, la finalul partidei din Cehia.

Fotbalistul vicecampioanei României este nemulţumit că FCSB nu a primit penalty în prima repriză, la un duel în careul gazdelor între Florinel Coman şi Hejda, şi susţine că primul gol al cehilor a fost marcat din offside.

"În ultimele două meciuri din Europa ne-au cam furat aceşti arbitri. N-au dat penalty cu Beer-Sheva acasă, când a fost henţ, iar acum am avut penalty şi la primul gol al lor a fost offside. Ne iau un pic la mişto, dar nu avem ce face", a declarat Budescu.

În remiza de pe Arena Naţională cu Hapoel Beer-Sheva, scor 1-1, arbitrul nu a acordat un penalty clar ca lumina zilei, la un şut al lui Budescu pe care fundașul Dor Elo l-a respins evident cu mâna de pe linia porţii. Faza s-a petrecut în minutul 52, când scorul era deja 1-1.

Pe lângă deciziile arbitrilor, Budescu este de părere că diferenţa în meciul cu Plzen a fost făcută de faptul că, în timp ce gazdele au profitat de ocaziile pe care le-au avut, FCSB a irosit şansele mari de care a beneficiat.

"Am avut şi noi ocazii, dar nu am marcat. Ei au reuşit, chiar dacă primul gol a fost din offside şi al doilea dintr-o deviere. Nu ne aşteptam să pierdem. Am pierdut, asta e, mergem înainte. Sperăm să câştigăm ultimul meci şi să terminăm pe locul 1", a spus Budescu.