• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua a terminat la egalitate cu Villarreal, în Grupa L a Europa League, scor 1-1, golul roș-albaștrilor fiind marcat de Sulley Muniru. Dincolo de această remiză importantă obținută în Europa, roș-albaștrii au mai bifat un meci în care atacanții nu au marcat.

Titularizat contra ”submarinului galben”, Bojan Golubovic nu a reușit să iasă cu nimic în evidență și a sfârșit prin a fi schimbat cu Florin Tănase, în minutul 77. Criza de atacanți este deocamdată pusă sub tăcere de Laurențiu Reghecampf, care a spus că vârful sârb va avea o cu totul altă prestație după ce va scăpa de mască.

În schimb, Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a spus, la finalul partidei de joi seară, de pe Arena Națională, că se va ține de promisiune și că-i va transfera și pe Alibec și pe Gnohere. Ba, chiar a spus, că-l va readuce la Steaua și pe Keșeru.

”Vom juca cu 7 atacanți!”, a spus Becali, în stilu-i caracteristic, moment în care a fost întrerupt de Sorin Cârțu. ”Vezi să nu spui mai mult de 11, că pierzi cu 3-0”, a replicat, râzând fostul antrenor al Stelei.

După câteva secunde în care și-au permis să glumească, Sorin Cârțu a redevenit serios și a spus că Steaua are nevoie de Alibec.

”Stelei îi trebuie un atacant de tipul Alibec. Acesta se pretează pe jocul echipei, deşi e un tip masiv. Intră în combinaţii şi are simtul porţii, ştie jocul şi pe spaţii reduse se descurcă foarte bine", a spus Cârțu.