• CUPA ROMÂNIEI (sferturi): ACS Poli Timişoara - CFR Cluj, marţi, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.
  • TENIS - MIAMI OPEN: Nadal - Mahut (în direct la Digi Sport 3, ora 22:00 cu aproximaţie) şi Federer - Bautista (în direct la Digi Sport 2, ora 00:00 cu aproximaţie)

 

 

VIDEO Steaua - Villarreal 1-1. William De Amorim a fost remarcatul lui Gigi Becali, în meciul de pe Arena Naţională, dar reacţia brazilianului de 24 de ani a fost una neaşteptată probabil pentru patronul "roş-albaştrilor".

"Ştiţi cum e la Steaua, un meci eşti bun, dacă nu joci bine, după aia nu mai eşti bun. Eu mă gândesc la fiecare meci să dau cât mai mult din mine şi să ajut echipa", a spus De Amorim după meci.

"Eu l-am remarcat pe De Amorim. Numai el are voie să dribleze. Aţi văzut Tănase, după ce l-am certat? Extraordinar a jucat. Şi pe Boldrin la fel. Numai De Amorim are voie, el ştie să dribleze", - Gigi Becali, la Digi Sport Special

De Amorim a fost la un pas de un gol superb, în a doua repriză, când scorul era deja 1-1, dar a lovit doar bara. Mai mult, brazilianul putea provoca un penalty, dar arbitrul Yevhen Aranovskiy nu a văzut un henţ comis în careu de Rukavina.

"Zic că am făcut o primă repriză foarte bună, am avut şi în a doua repriză o şansă. Aşa a fost să fie meciul şi egalul pentru noi e bun cu Villarreal. Am avut mai multe şanse, au fost mai clare, dar aşa e fotbalul.

Părerea mea e că a fost penalty. Mâna nu era lângă corp şi cred că putea să dea penalty, dar asta a crezut arbitrul că nu e. Asta e. Calificarea se joacă. Acum avem două meciuri directe cu Zurich. Vedem ce va fi", a adăugat mijlocaşul Stelei.

Steaua a rămas pe ultimul loc în Grupa L, după ce, în celălalt meci, Zurich a trecut de Osmanlispor, cu 2-1.

Meciul dintre Steaua şi CS U va fi transmis duminica viitoare, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 şi poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.