• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua are un singur punct după primele două partide din grupele Europa League, iar accesul în primăvara europeană se va complica în cazul în care roș-albaștrii nu vor obține minimum patru puncte din următoarele două meciuri, ”dubla” cu Zurich.

Misiunea steliștilor nu va fi însă ușoară și asta din cauza problemelor de lot pe care le are Laurențiu Reghecampf. Pe lângă accidentarea mai veche a lui Pintilii, despre care se spune că va reveni pe teren abia în noiembrie, tehnicianul, în vârstă de 41 de ani, mai are acum pe cap și problema lui Florin Tănase, care s-a accidentat grav în meciul cu CS U Craiova și care va sta pe margine cel puțin 6 luni.

În afara problemelor medicale, Reghe se vede acum obligat să joace și fără Gabriel Enache. Eliminat în meciul de la Ankara, cu Osmanlispor, scor 2-0, pentru că și-a lovit un adversar cu capul în figură, Comisia de Disciplină a UEFA a decis ca fotbalistul român să fie suspendat trei etape. Cum una s-a dus, este vorba despre meciul cu Villarreal, Enache mai are de ispășit două etape de suspendare, adică ”dubla” cu Zurich.

În aceste condiții, cel mai probabil Reghecampf va apela în banda dreaptă la Tamaş, în condiţiile în care echipa oricum a suferit enorm pe fază defensivă în acea zonă. Acesta are suficientă experienţă încât să se descurce excelent ca fundaş dreapta, fiind foarte util în apărare.

Cum ar putea arăta Steaua în partidele următoare din Europa League: Niţă - Tamaş, Toşca, Moke, Momcilovic - Muniru, Bourceanu - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic