• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Cristi Chivu a profitat de faptul că a fost observator tehnic UEFA la finala Europa League, pe care Manchester United a câştigat-o cu 2-0 în faţa lui Ajax Amsterdam, pentru a se revedea cu o parte dintre foştii colegi alături de care a obţinut succese importante în carieră.

Deşi Zlatan Ibrahimovic nu a putut evolua în ultimul act, din cauza unei accidentări, suedezul lui United a fost unul dintre punctele de atracţie la Stockholm. Chivu nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de atacantul care i-a fost coechipier la Ajax şi Inter Milano.

Împreună cu cei doi, a apărut şi Dejan Stankovic, cu care au împărţit vestiarul în perioada petrecută pe Giuseppe Meazza. Sârbul a fost la rândul său observator tehnic UEFA la finala UEL.

"Mai mult de 70 de trofee într-o singură fotografie! Felicitări Şefule, pentru câştigarea EL", a scris Chivu pe Facebook, unde a publicat poza cu foştii săi colegi.

În perioada petrecută în Suedia, Chivu nu a ratat şansa de a se revedea cu un alt jucător care i-a fost coechipier la Inter, Samuel Eto'o, dar şi cum fostul său antrenor Jose Mourinho.