• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 

Cristi Chivu a profitat de faptul că a fost observator tehnic UEFA la finala Europa League, pe care Manchester United a câştigat-o cu 2-0 în faţa lui Ajax Amsterdam, pentru a se revedea cu o parte dintre foştii colegi alături de care a obţinut succese importante în carieră.

Deşi Zlatan Ibrahimovic nu a putut evolua în ultimul act, din cauza unei accidentări, suedezul lui United a fost unul dintre punctele de atracţie la Stockholm. Chivu nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de atacantul care i-a fost coechipier la Ajax şi Inter Milano.

Împreună cu cei doi, a apărut şi Dejan Stankovic, cu care au împărţit vestiarul în perioada petrecută pe Giuseppe Meazza. Sârbul a fost la rândul său observator tehnic UEFA la finala UEL.

"Mai mult de 70 de trofee într-o singură fotografie! Felicitări Şefule, pentru câştigarea EL", a scris Chivu pe Facebook, unde a publicat poza cu foştii săi colegi.

În perioada petrecută în Suedia, Chivu nu a ratat şansa de a se revedea cu un alt jucător care i-a fost coechipier la Inter, Samuel Eto'o, dar şi cum fostul său antrenor Jose Mourinho.