• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul lui Villarreal, Fran Escriba, a declarat joi seară, după remiza cu Steaua, scor 1-1, că este mulţumit de rezultat, având în vedere prestaţia elevilor săi, şi a recunoscut că ar fi trebuit să se acorde penalty la un henţ în careu al lui Rukavina.

"Sunt mulţumit cu acest rezultat pentru că atunci când joci prost eşti mulţumit cu un punct. Mi-aş fi dorit trei puncte, dar nu a fost posibil. Eu nu judec arbitrajul nici atunci când sunt avantajat, nici dezavantajat, dar pot spune că din poziţia în care eram a fost penalty.

E dificil de explicat ce s-a întâmplat în a doua repriză, poate faptul că nu am pasat mult a ajutat-o pe Steaua. O explicaţie ar fi şi că Steaua a făcut un joc mai bun, iar noi unul mai slab. Nu sunt surprins de Steaua, ştiam că e la un nivel bun. La nivel individual mi-au plăcut Boldrin, De Amorim şi Popa", a spus Escriba.

Fran Escriba a precizat că grupa L este foarte echilibrată. "Noi ne dorim să mergem mai departe şi vrem să ne calificăm de pe primul loc. Celelalte echipe din grupă nu mă interesează. E o grupă foarte echilibrată şi deşi Villarreal e considerată favorită eu cred că oricare dintre cele patru echipe se poate califica", a adăugat el.

Steaua a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), Villarreal, în etapa a doua a grupei L din Europa League. Villarreal a deschis scorul prin Santos Borre, în minutul 9, Steaua reuşind egalarea prin Muniru, în minutul 20.

Steliştii au cerut un penalty în minutul 50, după ce balonul centrat de De Amorim l-a lovit în mână pe Rukavina.