• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a câștigat primul punct din actuala ediție a Europa League, după ce a remizat joi pe Arena Națională cu Villarreal, scor 1-1, iar situația în Grupa L este una destul de încurcată.

Costel Gâlcă, fostul antrenor al Stelei, dar și a celor de la Espanyol Barcelona, un fin cunoscător al fotbalului spaniol, crede că roș-albaștrii ar fi meritat să câștige.

”Cu Villarreal meritau să câștige, s-a văzut și în repriza a doua. Spaniolii au jucat cu mai mulți jucători care au evoluat mai puțin în campionat și cu cei care veneau după accidentări, dar oricum sunt fotbaliști de valoare.

Cei de la Villarreal nu pun mare preț pe meciurile din Europa League. Dacă ies dn grupe, abia atunci se concentrează pe competiție, cum a fost și în sezonul trecut. Miza lor este alta, vor locul 4 în Spania, care duce în Ligă”, a spus Gâlcă, invitat de onoare al emisiunii ”Digi Sport Matinal”, de la Digi Sport.

Tehnicianul, în vârstă de 44 de ani, crede că Steaua are un lot valoros în acest moment, dar spune că mai are nevoie de timp până când va fi și o echipă.

”Au plecat jucători de valoare din echipă într-un timp foarte scurt, au venit alții în loc, așa că mai este nevoie de timp. Cu siguranță că anul viitor vor crește în joc.

Mai este acum pauza cu naționala, dar nu poți lucra foarte mult în această pauză, pentru că vor fi jucători la lot”, a mai spus Gâlcă la Digi Sport.