profimedia-0856912725
Bayer Neverlosen! "Farmaciștii" erau conduși în minutul 90+3, dar ce s-a întâmplat apoi va rămâne în istorie
Sevilla FC v AS Roma, Europa League Final, Football
Europa League, retur ”optimi” | Liverpool - Sparta Praga 6-1 / Bayer Leverkusen - Qarabag 3-2. Toate echipele calificate
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Craiova - Milan 0-1. O lovitură liberă a făcut diferenţa dintre olteni şi rossoneri

27.07.2017, 15:35

Craiova a fost învinsă dintr-o fază fixă de AC Milan, la Severin, în prima manşă pentru calificarea în playoff-ul Europa League. Marele test pentru olteni vine joia viitoare, în returul de pe San Siro.

craiova milan-1
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

ÎN DIRECT la Digi Sport, cu 20 de mii de suporteri în tribune, Craiova a fost egala Milanului aproape o repriză în prima manşă din turul trei preliminar Europa League. Italienii, care au trimis în teren jucători în valoare de 135 de milioane de euro, au şutat prima dată pe poartă după 20 de minute, prin Niang.

Sub privirile lui Christoph Daum, dar şi ale fostului selecţioner Victor Piţurcă, Alex Mitriţă, a ratat singur cu Donnarumma. Replica echipei lui Montella a venit imediat prin Cutrone. Atacantul de 19 ani a lovit bara.

Milan a avut nevoie de o fază fixă pentru a marca singurul gol al meciului, prin Ricardo Rodriguez, exact înainte de finalul reprizei. Niang putea să facă 2-0 la începutul părţii secunde, dar Calancea a intervenit. Nici Mitriţă nu a profitat de o respingere în faţă a lui Donnarumma şi milanezii şi-au păstrat avantajul.

"A fost o partidă foarte dificilă, foarte intensă. Craiova a făscut un meci excelent. Este un rezultat care mă mulţumeşte şi mă mulţumeşte chiar şi jocul" a declarat la final Vincenzo Montella, antrenorul lui AC Milan.


După 0-1 la Severin, echipa lui Mangia va încerca imposibilul pentru calificarea în playoff-ul Europa League joia viitoare, pe San Siro.



FINAL DE MECI! - AC Milan s-a impus la limită la Severin, scor 1-0, în faţa celor de la CS U Craiova. Diferenţa dintre cele două echipe a fost făcută de golul marcat din lovitură liberă de Ricardo Rodriguez, în finalul primei reprize

Min. 90+2 -     Cartonaş galben pentru Briceag, după un conflict cu noul intrat Conti. 

Min. 80 - Ultimele schimbări la cele două echipe. La gazde, Mihai Roman a intrat în locul lui Dimitrov, în timp ce la Milan, Cutrone i-a lăsat locul lui Antonelli. 

Min. 77 -     Primul galben al meciului îl primeşte Kessie, după un duel cu Zlatinski. 

Min. 74 - O altă schimbare şi în echipa lui Devis Mangia. A intrat Mateiu, care l-a înlocuit pe Fausto Rossi. 

Min. 73 - A doua schimbare la Milan. Conti i-a luat locul lui Abate, în flancul drept al apărării italienilor. 

Min. 67 - O primă modificare şi la gazde. Bărbuţ a intrat în locul lui Mitriţă. 

Min. 66 - Schimbare la Milan. Andre Silva a intrat în locul lui Borini. 

Min. 65 - Ocazie Milan! Calancea a ieşit pe sub minge la o centrare din corner, iar Cutrone nu a reuşit să trimită cu capul în poartă din apropiere. 

Min. 60 - Ocazie Craiova! Donnarumma a ieşit neconvingător pe o centrare şi a respins slab, iar Mitriţă a încercat să-l suprindă cu o execuţie lobată de la aproximativ 20 de metri. Mingea a trecut, însă, puţin pe lângă poartă. 

Min. 50 - Ocazie Milan! Niang a tras din unghi, de pe partea stângă, dar pe direcţia lui Calancea, iar portarul Craiovei a reuşit să respingă în corner. 

Min. 46 - Italienii încep tare partea a doua. Ninag a luat o acţiune pe cont propiu, pe care a finalizat-o cu un şut puternic din colţul careului, dar mingea a trecut peste poarta lui Calancea. 

Min. 46 - A început repriza a doua

PAUZĂ! - După două minute de prelungiri, se încheie prima repriză. Milan conduce cu 1-0, datorită unui gol marcat în finalul primei reprize, una în care Craiova a avut o prestaţie bună

Min. 44 - GOOOL, 1-0 AC Milan! Oaspeţii au deschis scorul exact înainte de pauză, prin Ricardo Rodriguez, care a executat foarte bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă

Min. 36 - Un nou moment periculos la poarta lui Calancea. Ninag a executat o lovitură de colţ, iar Cutrone a trimis cu capul peste, din mijlocul careului. 

Min. 26 - OCAZIE Milan! Replica oaspeţilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Puştiul Cutrone s-a demarcat excelent, a păcălit pasul la offside al oltenilor şi a tras în bară din unghi, mingea trecând apoi paralel cu linia porţii. 

Min. 22 - OCAZIE Craiova! Mitriţă a scăpat singur spre poarta italienilor, în poziţie centrală, dar nu l-a putut învinge pe Donnarumma de la 16 metri. Portarul oaspeţilor a respins cu o paradă extraordinară. 

Min. 20 - Primul moment periculos al întâlnirii. Niang a tras cu stângul de la marginea carerului, dar pe sirecţia lui Calancea, care a prins fără probleme.

Min. 10 - Oltenii nu par să aibă trac şi au început curajos meciul împotriva rossonerilor. Deocamdată, partida stă sub semnul echilibrului, iar ocaziile se lasă aşteptate. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut oaspeţilor. 

#Înaintea partidei, oficialii celor două echipe s-au întâlnit, iar preşedintele Craiovei, Marcel Popescu, i-a oferit administratorului delegat al celor de la Milan, Marco Fassone, o plachetă, în semn de "respect şi apreciere".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 19:35: Echipele de start:

Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag - Zlatinski - Gustavo, Mitriţă, F. Rossi, Bancu - Băluţă

Rezerve: Mitrovic - Tiago Ferreira, Screciu, Mateiu, Mihai Roman, Bărbuţ, Barthe

Antrenor: Devis Mangia

Milan: Donnarumma - Abate, Zapata, Musacchio, R. Rodriguez - Kessie, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Niang

Rezerve: Storari - Mauri, Andre Silva, Conti, G. Gomez, Antonelli, Locatelli

Antrenor: Vincenzo Montella


UPDATE : 19:15: Fanii Craiovei au luat deja drumul stadionului de la Severin, fiind veniți din toată Oltenia. 18.000 de suporteri anunță o atmosferă nebună la meciul secolului, cu AC Milan.


UPDATE 19:00: Imagini superbe din vestiarul lui AC Milan, cu două ore înainte de debutul meciului de la Severin cu Craiova. Fiecare dintre jucători are apărători personalizate, rossonerii fiind pregătiți pentru startul acestui sezon. 

UPDATE 15:30 Mangia s-a decis asupra primului "11" cu care va aborda partida contra lui AC Milan. Rossi se află la prima partidă ca titular, în timp ce Mitriţă va bifa debutul pentru Craiova.

Iată primul "11" al Craiovei:

Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Ferreira - Rossi, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluţă, Mitriţă


CS U Craiova va debuta în UEFA Europa League, joi, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 21:00, împotriva lui AC Milan, probabil cea mai puternică echipă care participă în competiție, în actualul sezon.

Chiar dacă nu au mai jucat de trei ani în competițiile continentale, rossonerii au investit masiv în această vară (aproape 200 de milioane de euro), după ce Silvio Berlusconi a cedat clubul chinezilor. Leonardo Bonucci, Andre Silva, Ricardo Rodriguez, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti, Mateo Musacchio, Frank Kessie și Lucas Biglia se numără printre achizițiile lombarzilor din această fereastră de mercato care încă nu s-a încheiat.

Chiar dacă anumiți jucători importanți (Bonucci, Calhanoglu, Suso, Bacca și Biglia) nu au făcut deplasarea în România, echipa lui Vincenzo Montella e clar favorită înaintea partidei de la Severin.

Antrenorul oltenilor Devis Mangia este convins că omologul său nu va menaja nicio vedeta din lotul care a ajuns în România: ”AC Milan va juca la Severin cu cea mai bună echipă a spus acesta. Știu ideea de joc a lui Milan, am studiat-o, e clar că am văzut multe jocuri din sezonul trecut, dar, în acest an, este o echipă schimbată”, a spus Mangia, fost antrenor în Serie A, la Palermo.

Sunt emoții, pentru că este debutul nostru în Europa. Acest oraș a dus lipsă. Sper să intrăm cu devotament, trebuie să credem în noi, mai ales că va veni multă lume la meci”, a precizat și Alexandru Băluță, jucător care a fost remarcat chiar de Vincenzo Montella:

Am văzut o echipă talentată și jucători ca Băluță ne pot pune mari probleme. Va trebui să fim agresivi și să nu lăsăm spații”, a spus ”L'Aeroplanino”.

Dacă Milan n-a mai jucat din sezonul 2013-2014 în Europa, atunci când a fost eliminată de Atletico, în optimile Champions League, Craiova n-a mai fost reprezentată în competițiile continentale din 2001, atunci când Universitatea a jucat în Cupa UEFA Intertoto, de unde a fost eliminată de cehii de la FC Slovacko. Cu o stagiune în urmă, oltenii au participat în preliminariile Cupei UEFA, acolo unde au pierdut, în preliminarii, în fața macedonenilor de la Pobeda.

Echipele probabile:

AC Milan: G. Donnarumma - Abate, Musacchio, Zapata, R. Rodriguez - Kessie, Montolivo, Bonaventura - Borini, Cutrone, Niang.

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Kelic, Briceag - Gustavo, Screciu, F. Rossi, Bancu - Băluță, A. Roman.

Etichete: craiova milan , cs u craiova milan , live craiova milan , live video craiova milan , milan craiova live video , craiova milan live video , live video craiova ac milan , craiova ac milan video , craiova milan online , online craiova milan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Xabi Alonso e sigur! Ce echipă vede favorită la câștigarea Europa League: o poate întâlni în finală
Fussball, Europa League, Deutschland, Herren, Saison 2023/2024, Achtelfinale Rückspiel, BayArena Leverkusen, Bayer Lever
Știm sferturile de finală UEFA Europa League! Cu cine au picat Liverpool, AC Milan și Bayer Leverkusen
profimedia-0849782741
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Qarabag i-a avut de 3 ori ”în mână” pe regii din Bundesliga! Câte goluri a marcat Leverkusen în prelungiri
Bayer 04 Leverkusen vs Qarabag FK - UEFA Europa League

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale