• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua a ratat prezența în grupele UEFA Champions League, după ce a fost ”demolată” de Manchester City, dar se va consola cu ”sora” mai mică, Europa League. Joi, 1 septembrie, ora 12:00, a fost data limită până la care echipele participante în EL, sezonul 2016-2017, au avut timp pentru a trimite la UEFA jucătorii pe care-i vor folosi în această competiție.

Vicecampioana României s-a numărat printre echipele care au trimis lotul cel mai târziu, pentru că Steaua a mai făcut transferuri pe ultima sută: Jakolis, Moke și Stăncioiu. De altfel, vara aceasta lotul roș-albaștrilor a fost remaniat serios: au plecat 22 de jucători și au fost aduși alți 12, fotbaliști cu care Reghe speră să readucă titlul de campioană în fieful fostei grupări din Ghencea.

Pe lista de la UEFA au fost trecuți și Mihai Pintilii, despre care Reghe a spus că va reveni cel mai probabil în noiembrie, precum și Lucian Filip, care este aproape de o revenire după o accidentare gravă. 

Dintre jucătorii tineri din lot, Reghecampf va miza în Europa doar pe doi. Oarecum forțat, din lipsa altor soluții - transferul lui Alibec a fost ratat, la fel ca și împrumutul columbianului Brayan Perea, de la Lazio - tehnicianul, care pe 19 septembrie va împlini 41 de ani, l-a pus pe listă pe Alexandru Tudorie. În rest, doar Vîlceanu a mai prins lotul, potrivit celor de la prosport.ro.

Steaua Bucureşti a fost repartizată în Grupa L a Europa League, alături de Villarreal, FC Zurich şi Osmanlispor. Redăm mai jos programul meciurilor formaţiei româneşti:

15 septembrie, 22:05: Osmanlispor - STEAUA
29 septembrie, 20:00: STEAUA - Villarreal
20 octombrie, 20:00: STEAUA - FC Zurich
3 noiembrie, 22:05: FC Zurich - STEAUA
24 noiembrie, 20:00: STEAUA - Osmanlispor FK
8 decembrie, 22:05: Villarreal CF - STEAUA

Lotul pe care Steaua l-a trimis la UEFA și pe care-l va folosi în grupele Europa League

Portari: Florin Niţă și Edi Stăncioiu

Fundaşi: Gabriel Enache, Bogdan Mitrea, Marko Momcilovic, Dan Popescu, Alin Toşca, Gabriel Tamaş

Mijlocaşi: Vlad Achim, Mihai Pintilii, Antonio Jakolis, Alexandru Bourceanu, Fernando Boldrin, William de Amorim, Adi Popa, Ovidiu Popescu, Adnan Aganovic, Sulley Muniru, Wilfred Moke, Robert Vîlceanu și Lucian Filip

Atacanţi: Alexandru Tudorie, Florin Tănase, Bojan Golubovic.