• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Roma se pregătește pentru duelul cu Astra din etapa a doua a grupelor Europa League, care se va disputa în Italia, iar antrenorul lui Totti și compania, Luciano Spalletti, a arătat că este la curent cu situația campioanei României, vorbind despre transferul lui Denis Alibec și despre Marius Șumudică.

”Astra este o echipă care a câștigat ultimele două meciuri. Există un anumit entuziasm și este o echipă cu o formă fizică și mentală foarte bună. Antrenorul lor are o carieră aparte. A schimbat de multe ori echipa și știe cum să se organizeze în orice situație.

Știe cum să schimbe sistemul. Joacă cu trei fundași pe spate și câteodată cu 4. Este un club care a câștigat campionatul în sezonul precedent și care are internaționali.

Alibec este un jucător interesant, nu a semnat încă pentru Steaua, dar se pare că o va face. Trece printr-o perioadă bună are o bună condiție fizică. Nu este numai un bun pasator, ci și un jucător de execuție.

Cred că vor face un meci de așteptare. Vor încerca să exploateze șansele pe care le vor primi. Vom avea un meci periculos, pentru că ei nu ne vor lăsa spații prea mari și vor urca rapid în momentul în care vor recupera mingea. Roma e mai puternică decât Astra, dar asta trebuie pus și în practică”, a spus Spalletti, într-o conferință de presă.

Partida dintre AS Roma și Astra se va disputa, joi, 29 septembrie, de la ora 22:05, pe stadionul Olimpic din capitala Italiei și va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.