• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu AS Roma din Europa League, că important nu este doar să te aperi bine, ci să şi marchezi, informează site-ul retesport.it.

"Va fi o partidă dificilă, trebuie să rămânem concentraţi pe toată durata jocului. Vrem să trecem peste problemele financiare. Chiar dacă nu vom câştiga, obiectivul nostru este să lăsăm o impresie bună. Nu este important să ai vedete în echipă, important este grupul. Nu ştiu cum vom juca mâine, important nu este doar să te aperi bine, ci să şi marchezi.

Sezonul trecut, în aproximativ 40 de meciuri doar în două nu am marcat. Totti este un mare om, nu trebuie să-l descriu eu, este un jucător extraordinar. Roma este favorită, nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de înfrângerea cu Torino. Este foarte puternică pe teren propriu, pune presiune, dar şi noi avem atuurile noastre. Sperăm să câştigăm", a spus şumudică.

Daniel Niculae vrea ca Astra să strice sărbătoarea căpitanului Romei, Francesco Totti, care a împlinit marţi 40 de ani: "Sperăm să-i stricăm petrecerea lui Totti. Ştim ce reprezintă Totti, este un idol pentru toţi. Vrem să facem o partidă bună. Pentru orice jucător este un vis să evolueze pe astfel de stadioane cum este Olimpico".

Partida dintre AS Roma și Astra se va disputa, joi, 29 septembrie, de la ora 22:05, pe stadionul Olimpic din capitala Italiei și va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.