• International Champions Cup: Bayern Munchen - Inter, joi, 27.07, ora 14.35, în direct la Digi Sport 1
  • Preliminarii Europa League: Craiova - Milan, joi, 27.07, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 

Manchester United a început cum nu se poate mai prost aventura europeană cu Jose Mourinho pe bancă și cu Zlatan Ibrahimovic pe bancă. ”Diavolii” au pierdut cu 0-1, după golul marcat de Vilhena, dar la final tehnicianul portughez a considerat că golul nu a fost unul regulamentar.

”Evident că nu sunt deloc fericit, este o înfrângere nemeritată. În repriza secundă am controlat meciul tot timpul. Am încercat să câştigăm iar ei au încercat să nu piardă. Însă am avut un ghinion dublu, pentru că a fost şi un ofsaid flagrant la golul lor”, a declarat Mourinho după joc.

Portughezul, care a admis că presiunea exercitată asupra echipei sale este una foarte mare, a fost enervat și de modul în care olandezii au ales să joace acest meci

”În Europa League, suntem echipa pe care toate adversarele vor să o bată”, a răbufnit Mourinho. 

Feyenoord a înscris unicul gol al partidei de la Rotterdam în minutul 79, prin Tonny Vilhena, din pasa lui Nicolai Jorgensen, aflat însă într-o poziţie evidentă de ofsaid în momentul în care a primit mingea.

Pentru Manchester United, acesta este al doilea eşec consecutiv, după cel suferit pe teren propriu în faţa rivalei Manchester City (1-2), în campionatul Angliei.