• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După ce a câştigat la Iaşi şi şi-a păstrat avansul de 3 puncte în fruntea clasamentului din Liga 1, Steaua îşi îndreaptă atenţia spre meciul de la Zurich, din Europa League, care îi poate menţine pe roş-albaştri în lupta pentru calificare în faza următoare a competiţiei. Cu doar 2 puncte după tot atâtea etape, elevii lui Laurenţiu Reghecampf sunt obligaţi să câştige în Elveţia.

Antrenorul vicecampioanei se aşteaptă la un meci dificil împotriva formaţiei care evoluează în liga secundă elveţiană şi crede că duelul va fi unul foarte fizic. Tocmai din acest motiv, Reghecampf lasă de înţeles că va miza mai curând pe jucătorii cu o mare disponibilitate la efort decât pe cei tehnici.

Vom merge la Zurich și vom întâlni o echipă care joacă. Va fi un avantaj. Experiența e de partea noastră, chiar dacă ei formează un grup puternic, ne pot pune probleme mari dacă nu suntem atenți.

În continuare cred că putem scoate un rezultat bun. Calitatea tehnică contează mai puțin. Intră pe teren jucătorii care țin la efort. Trebuie să se lupte cu adversarii", a avertizat tehnicianul de 41 de ani, la emisiunea "Digi Sport Matinal".

Fără victorie în grupa L, Steaua e ultima, după Villarreal, Zurich şi Osmanlispor. Următoarea adversară a roş-albaştrilor a câştigat în ultima etapă de campionat cu 3-1 în fața celor de la Neuchatel Xamax și este lider autoritar, cu 10 puncte avans.

"Este într-adevăr un meci decisiv! Dacă vrem să ne calificăm în primăvara europeană, trebuie să mergem la Zurich și să câștigăm. Este un meci foarte important pentru noi și sper ca până joi să avem inspirația să putem alinia un prim 11 competitiv", a precizat Reghecampf.

Meciul FC Zurich - Steaua se va disputa joi, de la ora 22:00, şi va fi  LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.