• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Villarreal 1-1. Bucureştenii au spart gheaţa în această ediţie a Europa League, câştigând primul punct. Laurenţiu Reghecampf a afirmat că echipa lui a jucat mai bine, după golul egalizator reuşit de Muniru şi a vorbit şi despre penalty-ul refuzat vicecampioanei în repriza secundă, când scorul era deja 1-1.

"Ar trebui să fim mult mai motivaţi în campionat. Acesta e obiectivul. Degeaba mai discutăm de decizia arbitrului. De unde am fost eu, nu se vede clar. Probabil voi aţi văzut mai bine. Nu mi s-a părut că au fost depăşiţi. Există acest trac. Veneam după două meciuri în care nu am jucat bine. După golul marcat, am jucat mult mai bine.

Îi schimbăm pe jucători, pentru că avem foarte mulţi şi foarte multe meciuri. Sper să terminăm bine duminică, să câştigăm meciul cu Craiova, după care avem două săptămâni de pauză şi cei care vor rămâne sper să profite de această perioadă.

Aganovic probabil că va purta o lună de zile un bandaj, va mânca cu paiul, nu ne putem baza pe el. La Pinti, sunt lucruri pozitive, dar mai avem o lună până ne putem baza pe el. Nu sunt nervos, am reacţii, trăiesc jocul mai intens. De multe ori îmi dau seama că jucătorii nu mă aud, dar îmi văd mimica şi gesturile. Nu sunt supărat", a spus Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

Steaua a rămas pe ultimul loc în Grupa L, după ce, în celălalt meci, Zurich a trecut de Osmanlispor, cu 2-1.

Meciul dintre Steaua şi CS U va fi transmis duminica viitoare, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 şi poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.