• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a pierdut clar meciul cu Osmanlispor, 0-2, din Grupa L a Europa League, dar Raul Rusescu nu s-a aflat printre marcatori. Fostul golgheter al roș-albaștrilor a început meciul ca rezervă, dar a jucat pe final.

După meci, Rusescu a lăsat de înțeles că nu a fost impresionat de noua echipă a Stelei și a spus că și-ar fi dorit să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor.

”A fost un meci pe care l-am dominat. Am câştigat şi a fost un meci frumos. Ştiam că Niţă este un portar bun, dar am încercat să înscriu. Cred că a fost un spectacol frumos pentru spectatori.

Steaua este schimbată de ce ştiu eu, dar a încercat să joace fotbal. După ce au rămas în 10 a fost greu pentru Steaua, până atunci a fost un meci echilibrat”, a spus Rusescu, care a intrat pe teren în minutul 78, în locul lui Diabate.

Rusescu rămâne un apropiat al roș-albaștrilor, așa cum a demonstrat și înainte de meci. La antrenamentul oficial, atacantul de 28 de ani s-a întâlnit cu foștii săi colegi. Raul Rusescu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Alexandru Bourceanu și Adrian Popa, alături de mesajul - ”Ieri colegi, azi adversari, mereu prieteni!”