• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Anderlecht a fost aproape de al doilea succes în Grupa C a Europa League, dar a obţinut doar un egal în Franţa, pe terenul lui Saint Etienne, fiind egalată (1-1), în al patrulea minut al prelungirilor.

Nicolae Stanciu a fost titular, fiind înlocuit în minutul 82, în timp ce Alexandru Chipciu a fost integralist, niciunul nefiind implicat în faza care a dus la deschiderea scorului.

Belgienii au primit un penalty în repriza secundă, după un henţ în careu comis de Leo Lacroix. Youri Tielemans a fost cel care a transformat lovitura de pedeapsă.

Roux a adus egalarea pentru "verzi", după o greşeală incredibilă făcută de portarul lui Anderlecht, Roef, cel care s-a ciocnit cu un coechipier şi i-a pus golul pe tavă atacantului de 28 de ani.

VEZI AICI CELE DOUĂ GOLURI DIN ST ETIENNE - ANDERLECHT

Chiar şi după acest egal, Anderlecht este pe primul loc în Grupa C, cu 4 puncte, la egalitate cu Mainz, dar cu un golaveraj mai bun.

Următorul meci al lui Anderlecht va fi în campionat, în etapa a 9-a. Partida cu Standard de duminică, de la ora 19:00, va fi transmisă în direct de Digi Sport 2.