• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Costel Gâlcă (44 de ani), fostul antrenor al Stelei, revenit de câteva zile la București, a prefațat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, partida pe care roș-albaștrii o vor disputa joi seară, de la ora 20:00, pe Arena Națională, contra celor de la Villarreal, în Europa League.

”Favorită clar este Villarreal. Este o echipă cu un parcurs foarte bun în actualul sezon, o echipă care știe să gestioneze meciurile cu miză”, a spus Gâlcă.

Tehnicianul a mai spus și de ce crede că spaniolii sunt favoriți în fața Stelei.

”Când trebuie să accelereze, accelerează, au la centrul terenului un fotbalist foarte bun, care dă echilibru echipei, gestionează foarte bine faza ofensivă iar acesta este Bruno Soriano.

Au jucători de calitate. Au vârf de atac, Sansone, care a marcat foarte mult în ultimul timp, cu o mobilitate foarte bună cu viteză”, a mai spus Gâlcă.

Steaua - Villarreal e joi, de la ora 20:00. Meciul se vede în direct în reţeaua RCS-RDS, pe Pro TV, şi e LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Fostul tehnician al Stelei, dar și a celor de la Espanyol, a găsit și câteva minusuri în lotul spaniol deplasat la București, deși spune că Villarreal are soluții multiple.

”Le lipsesc Soldado și Bakambu, doi atacanți de top, dar au jucători care unu contra unu sunt foarte buni. Cu siguranță, vor schimba echipa față de campionat, pentru că sunt interesați să termine în primele patru locuri care pot juca în sezonul viitor în Champions League”, a spus Gâlcă la Digi Sport.