• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Zurich, din Europa League, iar directorul sportiv al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, şi-ar dori ca elevii lui Laurenţiu Reghecampf să fie purtaţi spre prima victorie din grupe de cel puţin 30.000 de fani.

Liderul din Liga 1 a început vânzarea online a biletelor pentru partida contra elveţienilor, a treia a roş-albaştrilor în grupa L din Europa League, iar preţurile acestora variază între 30 şi 200 de lei.

În condiţiile în care costul tichetelor la meciul cu Zurich este apropiat de cel de la jocurile de campionat, steliştii speră să aibă o asistenţă mai mare de 13.231 de spectatori, cea înregistrată la precedentul meci de pe teren propriu, remiza 1-1 cu Villarreal.

După două etape, Steaua are un singur punct, în timp ce Zurich are o victorie, cu Osmanlispor, şi o înfrângere, în faţa "Submarinului galben".

"Preţurile biletelor la meciul cu Zurich sunt apropiate de cele ale biletelor din competiţia internă, pentru că vrem să avem o mult mai mare susţinere a publicului. Trebuie neapărat să avem cel puţin 30.000 de stelişti în tribune la meciul cu Zurich şi eu cred că astfel putem să ne îndeplinim obiectivul.

Putem să câştigăm cu elveţienii, dar e complicat să joci fără suportul publicului, e complicat. Eu cred că vor fi cel puţin de două ori mai mulţi spectatori decât la meciul cu Villarreal. Asta e convingerea mea pentru că echipa a arătat că poate", a declarat Mihai Stoica, pentru Digi Sport.

Oficialul Stelei e convins că 7 puncte din următoarele trei jocuri pot fi suficiente pentru calificarea în faza următoare a competiţiei.

"Calculele sunt clare: 4 puncte cu Zurich, eşti obligat să câştigi cu Osmanli şi eşti aproape calificat; 6 puncte cu Zurich, e senzaţional, dar nu e uşor. Ai nevoie de remiză cu Osmanli", a explicat directorul sportiv al vicecampioanei.