• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Delegația Stelei a ajuns cu bine la Ankara, acolo unde joi, 15 septembrie, roș-albaștrii vor debuta în Grupa L din actuala ediție a Europa League, contra celor de la Osmanlispor.

La fel ca și la Botoșani, și de data aceasta cei de la Steaua au zburat la bordul unui charter personalizat. Imediat cum au aterizat în capitala Turciei, asistați de mai multe forțe de ordine înarmate, steliștii au imortalizat momentul printr-o fotografie de grup, realizată chiar pe pista aeroportului.

Imediat după aceea, steliștii au făcut deplasarea până la hotel la bordul unui autocar. Îmbrăcați la patru ace, de către unul dintre sponsorii clubului, jucătorii lui Laurențiu Reghecampf au părut optimiști în privința obținerii unui prim rezultat bun în competiția europeană.

Din delegația Stelei lipsesc Filip, Pintilii și Momcilovic, accidentați și Dan Popescu, care nu a prins lotul. În schimb, a făcut deplasarea Dennis Man, puștiul de 18 ani adus de la UTA Bătrâna Doamnă în ultimele minute ale perioadei de mercato din Liga 1, chiar dacă nu are drept de joc în Europa.

Dintre cei doi foști jucători ai Stelei legitimați la Osmanlispor, doar Raul Rusescu are șanse de a juca contra echipei bucureștene și asta pentru că Lukasz Szukala nu a fost trecut pe lista UEFA.

În altă ordine de idei, delegația Stelei va reveni vineri în țară, direct la Timișoara, acolo unde se va intra în cantonament pentru meciul cu ACS Poli, programat duminică, 18 septembrie, în etapa a 8-a a Ligii 1, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la igi Sport 1.

Lotul deplasat de Steaua în Turcia

Portari: Fl. Niță, Stăncioiu
Fundași: Enache, Tamas, Toșca, Mitrea, Simion.
Mijlocași: Adi Popa, Jakolis, Moke, Bourceanu, Muniru, De Amorim, Boldrin, Aganovic, Achim, Ovidiu Popescu.
Atacanți: Golubovic, Fl. Tănase, Tudorie.
Dennis Man (18 ani), care nu e pe lista UEFA, a făcut totuși deplasarea în Turcia.

foto: steauafc.com

Echipa posibilă a Stelei pentru meciul cu Osmanlispor

STEAUA: Fl. Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Mitrea - Moke, Bourceanu - Adi Popa, Boldrin, Fl. Tănase - Golubovic.