• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Emmanuel Adebayor (33 de ani), atacantul celor de la Istanbul Bașakșehir, a vorbit despre golul controversat marcat în partida cu Kayserispor, scor 1-1. Nigerianul l-a contrazis pe Marius Șumudică, cel care a susținut că a vorbit la pauză cu fotbalistul și că acesta a recunoscut că a fost henț înainte ca mingea să intre în plasă.

”N-am vorbit cu nimeni din echipa adversă! Eu, întotdeauna, sunt un jucător fair-play. Așa că, vă spun acum, că nici nu știu dacă am atins mingea cu pieptul sau cu mâna. Până la urmă, este o decizie a arbitrului”, a spus Adebayor pentru Ajansspor.

Cu alte cuvinte, Adebayor îl contrazice pe Șumudică, cel care a spus că a vorbit la pauză cu atacantul iar acesta i-ar fi recunoscut că a fost henț.

"Am vorbit cu Adebayor la pauză și mi-a spus că a fost henț. Eu vreau doar respect, nimic altceva. Dacă nu pierdeam puncte azi și cu Trabzonspor eram pe locul doi acum. Mircea Lucescu a venit în vestiarul nostru și mi-a felicitat jucătorii. Am jucat bine în fața celei mai bune echipe din Turcia”, a fost reacția lui Marius Șumudică, într-o intervenție exclusivă în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Pentru Kayserispor a marcat Umut Bulut, în minutul 9, în timp ce la Basaksehir Istanbul a făcut-o Emmanuel Adebayor, în minutul 39. Kayserispor ocupă locul cinci în clasamentul din Super League din Turcia, la șase puncte de liderul Galatasaray.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

"Unora le-a convenit, altora nu. Adebayor s-a deplasat lângă banca mea și i-am zis: 'Te rog frumos, după meci să îmi dai și mie tricoul, că vreau să îl am amintire cu urma de la minge pe mână'. A început să râdă și a spus că acesta e fotbalul. La final a fost huiduit și a făcut niște plecăciuni ca și cum și-ar fi recunoscut vina și și-ar fi cerut iertare. La sfârșitul meciului, antrenorul lor a spus că îmi va trimite prin cargo tricoul, că i l-am cerut lui Adebayor. I-am zis să mi-l dea pe cel din prima repriză, cu urma de pe mânecă", a spus antrenorul de la Kayserispor.

"Am fost puțin deranjat de validarea golului marcat de Adebayor, fiindcă muncești o săptămână pentru un meci. Vreau să îmi clădesc un nume, pentru că nu e ușor să intri în circuitul acestei țări. E un fotbal foarte bine catalogat în momentul de față. Chiar îmi spunea bașkanul că trebuie să facem un meci foarte bun, pentru că e transmis în peste 35 de țări", a completat Marius Șumudică, la Digi Sport.