• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Anglia se pregătește pentru amicalul de marți cu Franța, programat pe Wembley!

Cu o zi înaintea partidei, managerul englezilor, Roy Hodgson, a dezvăluit că va folosi nu mai puțin de 6 jucători sub 22 de ani în formula de start. Totuși, acesta are în lot doar 5 fotbaliști care nu au împlinit 22 de ani, însă probabil că i-a luat în calcul și pe Butland, respectiv Kane, care tocmai au împlinit această vârstă.

Așadar, marea surpriză a lui Hodgson ar putea fi titularizarea lui Jack Butland, în vârstă de 22 de ani, în locul lui Joe Hart. Portarul lui Stoke City a bifat două meciuri pentru naționala mare a Angliei, însă doar unul singur oficial, cel cu Lituania (3-0), din preliminariile pentru Campionatul European din 2016.

O altă surpriză ar fi titularizarea lui Eric Dier, în vârstă de 21 de ani, fotbalistul celor de la Tottenham Hotspur.

Veteranul englezilor va fi, cel mai probabil, Wayne Rooney, care a trecut de 100 de meciuri pentru echipa națională, la 30 de ani.

Cum ar putea arăta Anglia cu Franța: Butland (22 de ani, Stoke City) - Walker (25 de ani, Tottenham), Stones (21 de ani, Everton), Cahill (29 de ani, Chelsea), Bertrand (26 de ani, Southampton) - Dier (21 de ani, Tottenham), Alli (19 ani, Tottenham) - Sterling (20 de ani, Man. City), Rooney (30 de ani, Man. United), Barkley (21 de ani, Everton) - Kane (22 de ani, Tottenham)