• WTA Cincinnati Simona Halep - Anastasija Sevastova - 18:00, Digi Sport 1
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis (duminică, 21:15, Digi Sport 2) și Deportivo - Real Madrid (duminică, 23:15, Digi Sport 2)

Fernando Muslera a fost protagonistul unui moment mai puțin întâlnit pe un teren de fotbal, joi noaptea, în timpul partidei Ecuador – Uruguay, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Portarul oaspeților a fost la un pas să fie lovit de o dronă.

În minutul 36 al disputei de la Quito, Muslera s-a trezit cu o dronă scăpată de sub control aterizând la mai puțin de un metru de el. E interesant faptul că posesorul acesteia a aruncat apoi pe teren și telecomanda, pentru a nu mai putea fi identificat de forțele de ordine.

Fără să facă un caz din asta, Muslera a luat drona de pe gazon, telecomanda, și le-a predat unuia dintre oamenii de ordine.

Ecuador a învins Uruguay cu 2-1. Felipe Caicedo a deschis scorul pentru gazde, în minutul 23, iar Edison Cavani a egalat în minutul 49. Francisco Martinez a marcat golul victoriei gazdelor zece minute mai târziu.