• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Carlo Ancelotti a recunoscut duminică faptul că i-ar plăcea să revină în sezonul viitor în Premier League, fiind îndrăgostit de fotbalul englez. Italianul în vârstă de 56 de ani a vorbit despre planurile sale de viitor.

Într-un interviu acordat BBC Radio 5, tehnicianul demis de Real Madrid la finalul sezonului 2014-2015 a recunoscut că revenirea în Anglia e prioritatea sa profesională. “Am avut experiențe fantastice în Franța și Spania. Cel mai important lucru este să încep. Să găsesc un club cu un proiect bun, competitiv. Dacă ar fi în Anglia, ar fi și mai bine.”, a spus tehnicianul care a pregătit în Hexagon pe PSG, iar în Spania pe Real.

Ancelotti a vorbit și despre planurile sale în viitorul apropiat: “O să stau pe margine până la finalul sezonului și o să încerc să găsesc un club pentru sezonul viitor. Nu doar în Anglia o să caut, ci și în alte țări. Dar ideea e că nu o să încep acum.”

Italianul a pregătit-o pe Chelsea între 2009 și 2011, dar exclude o revenire pe Stamford Bridge, unde Jose Mourinho are un sezon foarte slab: “Mourinho este persoana indicată să conducă acolo, pentru că el cunoaște situația și starea jucătorilor. Clubul a luat decizia corectă ca să-l mențină în funcție. Chelsea este obișnuită să se întreacă la nivel maxim. Acum a pierdut acest spirit și mai ales încrederea, din cauza rezultatelor slabe, dar, pas cu pas, va ieși din această situație.”