• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FIFA nu a putut oferi toate premiile pe care şi le dorea la Gala Best Awards, de luni. Forul mondial a depus o plângere la Poliţia elveţiană, în care a reclamat furtul a şase ceasuri de lux, în valoare de 552 000 de euro, care urmau să le fie înmânate unor câştigători de la gala desfăşurată la Zurich.

Fiecare ceas costă 92 000 de euro.

La ceremonia de premiere, câştigătorii Cristiano Ronaldo, Claudio Ranieri şi ceilalţi au primit câte un model de valoare mai mică.

Ceasurile stabilite iniţial pentru a fi oferite la gală, modelul "Big Bang Football", urmează să le fie trimise în perioada următoare câştigătorilor premiilor.

La Gala "The Best FIFA Football Awards", Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume în 2016, Claudio Ranieri cel mai valoros antrenor al anului, Carli Lloyd cea mai valoroasă jucătoare de pe Planetă, Silvia Neid antrenoarea anului, iar malaezianul Mohd Faiz Subri (Penang) a primit Premiul Puskas, acordat celui mai frumos gol al anului în fotbalul mondial.

VIDEO GOLUL MALAEZIANULUI

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT