• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

După Kuban Krasnodar, Malmo, Mainz și Fiorentina, o altă echipă importantă din fotbalul european îl vrea pe fostul stelist Florentin Matei, care trece printr-un sezon excelent la Volyn Lutsk, penru care a marcat șase goluri în 15 partide în actualul sezon, în campionat.

Evaluat la 1,2 milioane de euro, mijlocașul este cel mai dorit fotbalist român al momentului. Florentin Matei este dorit acum și de Partizan Belgrad, care l-a pus în fruntea listei de transferuri, alături de bielorusul Renan Bressan, de la Rio Ave.

 

Într-un interviu acordat la finalul anului trecut pentru Digi Sport, Florentin Matei declara că și-ar dori să plece în Germania.

”Sunt bucuros când văd că munca mea este apreciată și că sunt dorit de alte cluburi mai puternice. Cât privește campionatul, am o singură dorință iar aceea este Germania. Dacă va fi însă altă țară... normal va fi un pas înainte față de Ucraina”, a spus fotbalistul intrat în ultimele șase luni de contract cu Volyn.