• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Christoph Daum a fost șomer doar câteva luni, după despărțirea de echipa națională a României. Antrenorul german s-a înțeles cu o echipă din China, pe care o va prelua din 2018.

Daum (64 de ani) a fost în cărți și pentru preluarea naționalei Australiei, care e calificată la Cupa Mondială din 2018, dar acum și-a anunțat sosirea în fotbalul din China, însă nu a precizat numele echipei.

"Anul următor voi lucra în China, precum Capello, Lippi, Scolari, Schmidt și Magath. Mă tentează să fac fotbalul din China competitiv cu cel din Europa", a declarat Christoph Daum, potrivit germanilor de la Westfalen Blatt.

"În Bundesliga pot fi doar în tribune, ca spectator. Pare să nu mai fie nevoie nicăieri de antrenorii bătrâni, cei tineri sunt la modă. Heynckes e o excepție absolută. În străinătate, pe de altă parte, îmi sunt apreciate abilitățile. Primesc oferte de peste tot", a mai precizat antrenorul german.

Daum a fost selecționerul României din iulie 2016 până în septembrie 2017 și a condus naționala în 10 partide, dintre care 8 oficiale și două amicale.

3 victorii, dintre care una în amicalul cu Chile, 3 egaluri și 4 înfrângeri, dintre care una în amicalul cu Rusia reprezintă bilanțul germanului pe banca tricolorilor.

Ultima echipă de club din cariera lui Daum a fost Bursaspor, de care s-a despărțit în 2014.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT