• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Atentatele de vineri seara de la Paris i-au marcat și pe jucătorii campioanei Franței, PSG, doi dintre aceștia, David Luiz și Edison Cavani declarând că iau în calcul să nu mai joace în capitala Franței. Brazilianul a părăsit însă cantonamentul echipei sale naționale și a revenit la Paris, la două zile după atentate.

“Este foarte, foarte trist. Sunt îngrijorat și încă încerc să înțeleg ce se întâmplă. În acest moment nu știu ce să fac, dacă să merg acolo, sau să rămân aici. E datoria mea să joc pentru PSG, dar, dacă ar fi după mine, nu m-aș întoarce acolo.”, declara fundașul brazilian, la o zi după evenimentele din capitala franceză.

Suspendat pentru meciul cu Peru din preliminariile Cupei Mondiale, după ce a fost eliminat în disputa cu Argentina, David Luiz rămăsese în cantonamentul naționalei de la Salvador de Bahia. Duminică noaptea a decis însă să revină la Paris.

“Din păcate trebuie să trăiesc cu această situație. Trebuie să rămân calm și să muncesc. Sunt preocupat și de aceea e mai bine să fiu lângă lodognica și prietenii mei, care sunt în Franța.”, a declarat fundașul sud-american, la plecarea din cantonament.