• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Dragoș Grigore și-a decis viitorul și a ales să rămână în Qatar. Fundașul naționalei a semnat un contract valabil două sezoane din vară cu Al Sailiya, echipă unde e împrumutat de Toulouse. Stoperul tricolor mai avea un an și jumătate de contract cu formația franceză, dar a decis să semneze cu actuala sa echipă pentru un transfer permanent.

“Este un jucător care conduce linia noastră defensivă și de aceea e foarte bine pentru noi că va avea continuitate aici. Este internațional, are o valoare ridicată, o mare experiență. A avut mai multe oferte, dar a preferat să rămână și să continue ce am început aici împreună. Vrea să cucerim titluri împreună.”, a declarat antrenorul Sam Trabelsi despre român, care a negociat contractul prin intermediul Becali Sport.

Grigore va avea un salariu stagional de 900.000 de euro, din vara lui 2016, iar Toulouse a fost de acord să îl cedeze gratis în Qatar.

Două trofee are Grigore în palmares: Cupa României (2012) și Supercupa României (2012), ambele cu Dinamo.

17 meciuri are Dragoș Grigore în prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în februarie 2011, într-un amical cu Cipru.